BBQ Story

Winter BBQ? 10 redenen om het vuur brandend te houden!

Winter BBQ? 10 redenen om het vuur brandend te houden!

Wie over BBQ spreekt koppelt het 9 op de 10 keer aan mooi weer! Wordt het wat kouder of begint het te regenen, dan verhuist de BBQ al snel naar de schuur. Jammer want voor veel BBQ liefhebbers wordt de passie voor BBQ net op […]

Invite a Vegan?

Invite a Vegan?

Je kan er niet omheen de laatste dagen… “WE” worden “aangevallen” door een leger vegans die onze hobby willen afnemen. Een BBQ liefhebber wordt in zijn hobby aangevallen door een vegan buur die klacht in dient! Een Nederlands bbq festival wordt bedreigd door een invasie […]

Tjop’s try-out review – Low and slow BBQ pop-up klaar voor het grote publiek!

Tjop’s try-out review – Low and slow BBQ pop-up klaar voor het grote publiek!

Since the restricted relevance for english readers, this post about the Tjop’s pop-up restaurant will be written in dutch by highest exception. Ask for information in case of interest. Mijn pop-up restaurant is dit jaar een prachtig concept rijker: “Tjop’s Low and slow BBQ”. Niet […]

Urthel Saisonière Mussels by Birger Allary

Urthel Saisonière Mussels by Birger Allary

Along with his appearance in “The trail of Passion” Birger offered to share his favorite recipe at the moment. He chose these “Urthel Saisonière Mussels” and explains why these mussels are special to him.

A trail of Passion: Birger Allary (Tjoppie Doppie)

A trail of Passion: Birger Allary (Tjoppie Doppie)

Here’s the first portrait in the “Trail of Passion” concept. Birger provides a self-portrait on his growing passion for BBQ! Read on and find out what other things in life are keeping his fire burning. Read about his adventures in his first year competition BBQ […]