Cacciatore con pollo alla griglia – Dutch oven

Cacciatore con pollo alla griglia – Dutch oven

Italië en met name de Italiaanse keuken spreken vaak tot de verbeelding. Het doet mij verlangen naar die warme zomerse avonden waar het heerlijke Italiaanse eten gecombineerd met een lekker glas wijn zorgt voor enkele top momenten. Vaak staan we er echter niet bij stil…

Pagina's: 1 2

Gevulde Parelhoen met Rum en Morieljes

Gevulde Parelhoen met Rum en Morieljes

Elk jaar worden de kerstrecepten volop gedeeld. Ook dit jaar deed ik een poging om tijdig wat inspiratie te kunnen delen. Zelf schaar ik mij echter in het kamp van de late beslissers waardoor het zelfs voor mij lang onduidelijk blijft wat ik voor kerst…

Daring Disney legs  – Spicy Mango Kalkoen drumsticks

Daring Disney legs – Spicy Mango Kalkoen drumsticks

We geraken ondertussen volop in kerst stemming. Hartverwarmende momenten tijdens de warmste week, kerstlichtjes sieren dorpen en steden, gluhwein verwarmt menig onderkoeld winters lichaam en op TV kunnen we niet meer rond de kerst- en disney films heen. En waarom ook niet? Samen de met…

Pagina's: 1 2

Kerst BBQ – Deel 2: Hoofdgerechten en desserts

Kerst BBQ – Deel 2: Hoofdgerechten en desserts

Het is aftellen geblazen naar dat moment waarop je jou BBQ talent kan delen met vrienden en familie. De Kerstboom siert al je huis. De lichtjes maken het extra gezellig en je hapjes heb je ondertussen al uitgekozen… Niet? Snel naar de vorige post dan…

Gerookte Parelhoen met een lak van Sinaasappel en Veenbes

Gerookte Parelhoen met een lak van Sinaasappel en Veenbes

Ho Ho Ho Merry Christmas! Het is pas half Oktober en ik proefde al even van de kerstsfeer. Na vijf jaar bloggen is het mij eindelijk gelukt een kerstrecept online te zetten op het moment dat het in blogtiming “hoort”… Mooi op tijd zodat mensen…

Pagina's: 1 2

Canard des flandres – gerookte eendenborst met bierlak

Canard des flandres – gerookte eendenborst met bierlak

Wie mijn instagram pagina of deze blog al een eindje volgt zal het wellicht al hebben gemerkt. Ik ben een echte belg. Zo ééntje die houdt van lekker bier en heerlijk eten. De combinatie van beiden is zelfs nog beter! Af en toe probeer ik…

Pagina's: 1 2

Huisgemaakte Kippen rookworst met Geuze

Huisgemaakte Kippen rookworst met Geuze

“De Woelige Worstendraaiers”, het zou zomaar een strip van “Suske en Wiske” kunnen zijn! Niets is minder waar… Helaas… Onder deze naam kwamen we onlangs met enkele gepassioneerde hobbykoks samen om de kennis van het “worsten draaien” met elkaar te delen. Als Jerommeke van het…

Pagina's: 1 2

Southern pulled chicken – Zuid-Franse geïnspireerd

Southern pulled chicken – Zuid-Franse geïnspireerd

Verlof is voor velen de periode van het jaar waar de BBQ net dat tikkeltje extra aandacht krijgt. Hoe graag ik dat zelf ook zou willen, de realiteit is vaak anders. Maar daar is natuurlijk een goede reden voor! Een trip naar het zonnige zuiden…

Pagina's: 1 2

Korean BBQ Chicken Buns

Korean BBQ Chicken Buns

With these Korean BBQ chicken Buns you will score for sure at your next Backyard Party! Start up your smokers, cool the beer, it’s time for a party!
#traeger #pelletsmoker #recipes

Pagina's: 1 2

Smoky Struisvogelei op de BBQ

Smoky Struisvogelei op de BBQ

Klein hongertje en zin in een eitje? Met dit recept voor gerookt struisvogelei van de BBQ zal je alvast geen honger leiden. Nodig wat vrienden uit om samen dit leuke gerecht te maken. Veel plezier!

Pagina's: 1 2

Smokey Orange glazed Duck Breast

Smokey Orange glazed Duck Breast

Have you heard of France’s wonderful Cannard a l’orange? If you do I bet you must be as fond of it as I am. Time for a BBQ version isn’t it? The smokey orange glazed duck breast is my twist on this classic. With a…

Pagina's: 1 2

Smokey Momofuku chickensoup – Heavenly Ramen

Smokey Momofuku chickensoup – Heavenly Ramen

I’s crazy to see how much you’ve asked for this recipe! Some recipes seem to receive a lot more enthousiasm than others! And believe me, in this case I perfectly understand why! This heavenly bowl of smokey Momofuku Chickensoup is a perfect way to use…