Verras je vegetarische BBQ vrienden met deze 10 recepten

Verras je vegetarische BBQ vrienden met deze 10 recepten

De tijd dat we minachtend doen over vegetarisch eten ligt ondertussen al een eind achter ons. Tenminste, daar hoop ik toch op. Wie de blog al wat langer volgt zal ongetwijfeld weten dat ik voorstander ben van integratie tussen de vegetarische en BBQ-wereld. Vorig jaar 

Een Kamado kiezen? Waar je moet op letten!

Een Kamado kiezen? Waar je moet op letten!

Je zal maar gebeten worden door die BBQ-microbe! Voor je het weet sta je te kijken om je zuurverdiende centjes te investeren in een nieuw/extra toestel. Die standaard Vlaamse grill mag opgeborgen worden in de schuur naast het denken in termen van “BBQ-seizoenen”! Vanaf nu 

Wat kan je bij BBQ drinken? Esteban Casteur (Rebelle)

Wat kan je bij BBQ drinken? Esteban Casteur (Rebelle)

We zijn allemaal zo verzot op die heerlijke dagen waarop we in gezelschap kunnen genieten van een lekkere maaltijd in open lucht. De BBQ wordt aangevuurd, een lekkere fles wordt opengetrokken en overal zijn blije gezichten te bespeuren. Maar wat kan je nu bij een 

Pagina's: 1 2

We can BBQ by Jeroen Wesselink – Kookboek review

We can BBQ by Jeroen Wesselink – Kookboek review

Hoewel mijn blognaam misschien anders doet vermoeden, moet ik bekennen dat “The Bastard” niet mijn favoriete kamado is. De redenen daartoe zijn in deze post minder van belang want met “We can BBQ” (of we can’t bbq) brengt Jeroen Wesselink, founding father, van het merk 

Kerst BBQ – Deel 2: Hoofdgerechten en desserts

Kerst BBQ – Deel 2: Hoofdgerechten en desserts

Het is aftellen geblazen naar dat moment waarop je jou BBQ talent kan delen met vrienden en familie. De Kerstboom siert al je huis. De lichtjes maken het extra gezellig en je hapjes heb je ondertussen al uitgekozen… Niet? Snel naar de vorige post dan 

Pellet BBQ Vs. Kamado – welke keuze maak jij?

Pellet BBQ Vs. Kamado – welke keuze maak jij?

Als ik spreek over mijn kamado dan heeft iedereen wel een idee waar ik het over heb. De Pellet BBQ is echter relatief nieuw in onze streken en roept dan ook veel vragen op. Ik merk wel vaker dat gepassioneerde BBQ liefhebbers hun materiaal willen 

The Sneaky Bastard- a smoking hot cocktail!!!

The Sneaky Bastard- a smoking hot cocktail!!!

The Sneaky Bastard Cocktail is more than just another cocktail! If you’re looking to surprise your friends on your next grill party, you are in the right spot! This cocktail packed with secret ingredients is a party in the mouth. With world’s hottest pepper: “The 

BBQ Bastard’s first birthday round-up

BBQ Bastard’s first birthday round-up

Time goes fast when you’re having fun… I try to stay away from the clichés but sometimes you can’t go around them. It’s my first BBQ Bastard blogging birthday over here at thebbqbastard.com. Time to take a look back traveling through the 5 most visited 

Mike Wozniak – a KCBS Legend sharing advice

Mike Wozniak – a KCBS Legend sharing advice

Follow my blog with Bloglovin It’s a shame it took me so long to go on with the trail of passion. I want to excuse me to Mike Wozniak. After being chosen by Byron Chism to follow him up in the trail of passion he 

Byron Chism – 20 years of living the BBQ dream

Byron Chism – 20 years of living the BBQ dream

John Hargate spoke with good words about the Butt Rub legend “Byron Chism”. Who doesn’t know the Butt Rub? Being one of the first commercial rubs I heard about, it was an honour to hear from the man himself what lead him to make a commercial 

John Hargate: a story of travelling, music and barbecue

John Hargate: a story of travelling, music and barbecue

Adie Platts lead me to John Hargate as his successor in the trail of passion. I have to admit that I had never heard of the man before. I’m not in competition BBQ scene and he left before I started following from a distance. Yet 

Adie Platts (Bite The Bullet) on Charity – A trail of Passion

Adie Platts (Bite The Bullet) on Charity – A trail of Passion

Once again proud to introduce a new story in the trail of passion. Adie Platts brings his story on how he experienced UK BBQ scene and live in general. A story of highs and lows but with a wonderful way to cope with it. I