Sloppy Chicka – Sloppy style pulled chicken

Sloppy Chicka – Sloppy style pulled chicken

Laten we het terug maar weer wat korter houden. De komende weken mag ik terug 1 handig door het leven… Gelukkig staan nog wat leuke recepten klaar om te delen. Deze Sloppy Chicka bijvoorbeeld. Een broodje pulled chicken met een vette knipoog naar de Sloppy…

Pagina's: 1 2

Oriental Assassin Ribs – nat gepekeld

Oriental Assassin Ribs – nat gepekeld

Waar zijn de liefhebbers van eten met pit? Deze Oriental Assassin ribs zijn op jullie maat gemaakt. Een ongelofelijk lekker recept al vraagt het misschien wat ballen om de Oriental Assassin te trotseren. De pittige saus brengt een leuke zoete extra toets aan de ribben…

Pagina's: 1 2

Daring Disney Sauce – Pittige mangosaus met whisky

Daring Disney Sauce – Pittige mangosaus met whisky

Regelmatig krijg ik wel eens de vraag welke saus aan te raden is om te kopen. Zelf vind ik dat een erg moeilijke vraag. Elk heeft zijn eigen voorkeuren qua smaak en bovendien kan het sterk verschillen van wat je wil gaan maken. Net om…

Pagina's: 1 2

Op zijn Thais Geroosterde Pastinaak

Op zijn Thais Geroosterde Pastinaak

Er staan wat leuke gerechtjes te wachten om gepubliceerd te worden! Sommige al wat toegankelijker dan de andere. Kiezen welke ik als eerste online gooi is niet zo eenvoudig. Na de boerenpaté en in miso gemarineerde kippenhartjes leek het mij nog eens tijd voor een…

Pagina's: 1 2

Traeger baked Chicken Nuggets – #kidsfavorite

Traeger baked Chicken Nuggets – #kidsfavorite

“School’s out for Summer, school’s out for ever… School’s been blown to pieces” Ik hoor het Alice Cooper nog zingen alsof het gisterenavond was! Ergens in de zomer van 2004 op de Desselse weide waar we onder de geneugten van een lekker biertje het einde…

Pagina's: 1 2

Fat Bastard Pizza – Guanciale bianca

Fat Bastard Pizza – Guanciale bianca

Sommige recepten hebben hun redenen om speciaal te zijn! Deze Fat Bastard Pizza heeft er niet één maar meerdere. De ongelofelijke smaak van deze pizza bianca is er één van! Het succes van dit recept ligt hem in de combinatie van smaken. Het heerlijke vet…

Pagina's: 1 2

Smash Beirut – Lebanon’s finest whisky cocktail

Smash Beirut – Lebanon’s finest whisky cocktail

Last week the scottish whisky brand Label5 presented their power of 5 World Tour in Gent. With this tour they take you on a world trip hitting 5 capitols. Each capitol represents itself in a cocktail and street art masterpiece. London, Mexico, Brussels, Hongkong and…

Beer syrup drizzled smokey Mayo Blondie

Beer syrup drizzled smokey Mayo Blondie

Over here in Belgium the thought of making a cake with mayo scares a lot of people! Some even think it’s disgusting. Until they are brave enough to taste! This Mayo Blondie with beer syrup is so good no one would even think doubt about…

Lambshank lollypops on a Nort-African Plate

Lambshank lollypops on a Nort-African Plate

 LaI bet you all know the chicken lollypops, but have you heard of the lambshank lollypops? Probably not… Yet they are a lot easier to prepare than the chicken lollypops all of us crave for! No annoying joints to remove, no tendons to cut… All…

Golden Cockerel – Little Rooster on the BBQ

Golden Cockerel – Little Rooster on the BBQ

I’m not referring to the Russian Opera piece here! My Golden Cockerel is actually a BBQ twist on the legendary french recipe coq au vin. Allthough a twist might be the wrong word… Apart from the use of wine this golden cockerel has little to…

Smoked Mojito Marinated Salmon with Mascavinae wine

Smoked Mojito Marinated Salmon with Mascavinae wine

Smoked Salmon it’s one of my favorite pieces of fish to prepare on the BBQ! Still got the delicious Salmon by Tjop’s in my mind and since then I’m constantly trying to get my salmon as perfect as theirs! And I’m getting there! This Mojito…

Homemade Red Eye Rub on a smoked Turkey Breast

Homemade Red Eye Rub on a smoked Turkey Breast

After a couple of delicious beef recipes it’s time for something different! Although… This awesome red eye rub would taste fantastic on beef too! With coffee and paprika as the most pronounced flavors this rub actually fits all meat! It became legendary after being used…