Vlees

Mayosear – Het geheim van de perfecte steak

Mayosear – Het geheim van de perfecte steak

Het is soms vreemd hoe alles kan lopen. Bij wijze van experiment maakte ik onlangs ribbetjes met een eigen gemaakte white sauce. Bij het searen wat ik normaal doe voor karamellisatie van de saus merkte ik een leuk effect van de olie in de mayonaise. […]

Pagina's: 1 2

Koreaanse Drakenburger – kan jij hem verslaan?

Koreaanse Drakenburger – kan jij hem verslaan?

Terwijl de oudste zoon op Piratenweekend vertrekt blijft mijn jongste zoon ontroostbaar achter. De oudste houdt zijn been stijf en beslist op deze manier dat dit ook het enige is wat hij met een piraat gelinkt wil zien. Gelukkig laat mijn jongste zich wel in […]

Pagina's: 1 2

Dr. Feelgood Sauce & Ribs

Dr. Feelgood Sauce & Ribs

Let’s rock and roll with these delicious Dr. Feelgood Ribs made with a white sauce spiced with the immunity booster! Take a quick look how it turned out!

Pagina's: 1 2

Inverted Cauliflower Bomb

Inverted Cauliflower Bomb

Bomb your world with BBQ! This inverted cauliflower bomb is your weapon of choice to convince your guests from eating more veggies at the BBQ!

Pagina's: 1 2

Drunk Côte à l’os in whisky

Drunk Côte à l’os in whisky

Op zondag mag het al eens wat meer zijn dacht ik. En als het vrouwtje voorstelt om eens een lekkere steak te maken dan zie ik mijn kans schoon. Men zegt wel eens dat een goed stuk rundvlees niet veel meer nodig heeft dan peper […]

Pagina's: 1 2

Not a MOINK Ball – maar wat dan wel?

Not a MOINK Ball – maar wat dan wel?

“This is Not a MOINK Ball”. Why not? it looks like one? That’s right. Yet it isn’t! In the post above I’ll explain you why and for what reason we shouldn’t call this a “MOINK Ball”. Yet it’s an ode to the legendary BBQ snack worth tasting!

Pagina's: 1 2

Pulled Lamb Sandwich – Greek style

Pulled Lamb Sandwich – Greek style

Pulled Lamb in een Greek style sandwich. Voor je het weet dans je de sirtaki met een glas ouzo in de hand. Benieuwd? Neem snel een kijkje naar het recept!

Pagina's: 1 2

Merguez Hot Dog – Noord-Afrikaanse Haute dog

Merguez Hot Dog – Noord-Afrikaanse Haute dog

Deze Noord Afrikaanse Merguez Hot Dog is een streling voor de smaakpapillen van mensen met pit. Pikant kruidig met de nodige frisse toetsen door de munt en citroen. Een heerlijke Haute dog van de BBQ om duimen en vingers bij af te likken! Ligt jouw BBQ al aan?

Pagina's: 1 2

Smoky sweet ribs – Fruitige ribbetjes

Smoky sweet ribs – Fruitige ribbetjes

Een kinderfeestje daar horen kleverige zoete ribbetjes bij! Toch als het van mijn oudste zoon afhangt. Peuzelen aan de beentjes tot de saus achter de oren hangt, je zou voor minder toegeven aan hun verlangens. Deze fruitige Smoky Sweet ribs klinken misschien gezond maar eet ze twee dagen na mekaar en je mag gaatjes laten vullen bij de tandarts. Je kan je wellicht al voorstellen hoe snel het schaaltje glanzende ribbetjes veranderde in een stapel afgeknaagde beentjes… Een tafereel waarvan ik dacht dat het enkel in cartoons voorkwam.

Pagina's: 1 2

Wild Hog Ragout – Comfortfood 2.0

Wild Hog Ragout – Comfortfood 2.0

Cold dark days call for quality time and comfort food! This wild hog ragout is the excellent meal for a cozy evening with the ones you love. A ragout with cinnamon spiced tomato sauce leading to a warm cozy feel. Served with a good glass […]

Pagina's: 1 2

Smoky Bloody Meatballs – terrifyingly tasty

Smoky Bloody Meatballs – terrifyingly tasty

It’s that time of the year. Those creepy little monsters are coming out of their shelter to haunt you in your dreams. Or is it more than a nightmare? Don’t worry! These Smoky terrifyingly delicious Bloody Meatballs are there for your safety. As soon as […]

Smokey Orange glazed Duck Breast

Smokey Orange glazed Duck Breast

Have you heard of France’s wonderful Cannard a l’orange? If you do I bet you must be as fond of it as I am. Time for a BBQ version isn’t it? The smokey orange glazed duck breast is my twist on this classic. With a […]



Inline
Inline