Iets gezonder?

Southern pulled chicken – Zuid-Franse geïnspireerd

Southern pulled chicken – Zuid-Franse geïnspireerd

Verlof is voor velen de periode van het jaar waar de BBQ net dat tikkeltje extra aandacht krijgt. Hoe graag ik dat zelf ook zou willen, de realiteit is vaak anders. Maar daar is natuurlijk een goede reden voor! Een trip naar het zonnige zuiden […]

Pagina's: 1 2

Gebraiseerde venkelsalade met Vermouth

Gebraiseerde venkelsalade met Vermouth

Met een reis naar het zonnige zuiden van Frankrijk achter de rug kan het niet anders dan geïnspireerd worden door zomerse smaken. Heerlijke groentjes en verfrissende gerechten. Deze salade is een twist op een eigen gerecht dat ik eerder maakte in combinatie met zalm. Deze […]

Pagina's: 1 2

Smoked Ricotta stuffed Cannelloni

Smoked Ricotta stuffed Cannelloni

Smoked Ricotta stuffed Canneloni met venkel en spinazie! Italië’s beste smaken met een smoky jacket. Tijd om een flesje wijn te kraken en te genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd recht van de BBQ

Pagina's: 1 2

Mediterranean Stuffed Zucchini – Zon in je bord

Mediterranean Stuffed Zucchini – Zon in je bord

Time to bring the summer on the table! Wanna score some love points? Serve this Mediterranean stuffed zucchini to your partner. You’ll be safe for a while!

Pagina's: 1 2

Smoky Struisvogelei op de BBQ

Smoky Struisvogelei op de BBQ

Klein hongertje en zin in een eitje? Met dit recept voor gerookt struisvogelei van de BBQ zal je alvast geen honger leiden. Nodig wat vrienden uit om samen dit leuke gerecht te maken. Veel plezier!

Pagina's: 1 2

Israëlische Parelcouscous met spinazie

Israëlische Parelcouscous met spinazie

Mag je sidedish al eens wat origineler zijn? Dan is deze Israelische couscous salade exact wat je zoekt! Met zijn krachtige kruidige smaken en frisse dressing kan het perfect opboksen tegen een heerlijk stukje vlees zonder dit te gaan overheersen. Laat het alvast smaken!

Pagina's: 1 2

Hoe maak je koudgerookte zalm?

Hoe maak je koudgerookte zalm?

Benieuwd hoe je zelf huisgemaakte koudgerookte zalm kan maken? In deze post doorlopen we het proces van pekelen tot roken en drogen. Lees snel verder!

Pagina's: 1 2

GEPEKELDE WORTELTJES VAN DE BBQ

GEPEKELDE WORTELTJES VAN DE BBQ

De zonnestralen prikkelen steeds meer mensen de BBQ aan te steken. Afgelopen weekend kon je niet buitenkomen of de geur van brandende kolen sloeg in je neus! Ik geef toe met 4 sessies op 3 dagen ben ik mee verantwoordelijk! Heb je binnenkort een feestje […]

Pagina's: 1 2

Rustic Rye-Sodabread from “Jamie’s Superfood”

Rustic Rye-Sodabread from “Jamie’s Superfood”

You might be someone like me who likes to make things from scratch. Leading to the idea to bake your own bread more often. But… Time issues bury your good intentions before you actually get the routine into baking. Simply because we don’t always have […]

Dates quinoa Salad with Nuts and Goat Cheese

Dates quinoa Salad with Nuts and Goat Cheese

“Another sidedish?” I can almost hear you think it… Yes indeed! “Isn’t this a BBQ blog?” Yes it is. “Shouldn’t this blog be all about meat?” No!! There’s more than meat at a BBQ. On the other hand I have to admit there are a lot […]

Smoked Chicken Salad with Figs

Smoked Chicken Salad with Figs

Last week we prepared a delicious last minute smoked chicken breast. However the chicken was hard to resist after it was smoked we did make it with the intent to use it in a salad. The title says “Smoked Chicken Salad with figs”. Since the […]

Healthy Chorizo Quiche with Chard and Goat Cheese

Healthy Chorizo Quiche with Chard and Goat Cheese

You know those days when you want to combine the best of both worlds? Firing up the BBQ after a good work out? Then again you don’t want your efforts get wasted? Moreover you could use some proteins to build up some muscles? Maybe this […]



Inline
Inline