Wild

Herfststoofpotje van gerookt wildzwijn met pastinaak

Herfststoofpotje van gerookt wildzwijn met pastinaak

Ik herinner mij nog het vrolijk gevoel van het begin van de herfst. Het wildseizoen, heerlijke paddenstoelen, vergeten groenten als pastinaak, … Het weer blijft zacht dus fietsen we op zondag naar de chiro. Helaas is de fiets mij nooit echt gunstig gezind. Enkele weken […]

Pagina's: 1 2

Gerookte Parelhoen met een lak van Sinaasappel en Veenbes

Gerookte Parelhoen met een lak van Sinaasappel en Veenbes

Ho Ho Ho Merry Christmas! Het is pas half Oktober en ik proefde al even van de kerstsfeer. Na vijf jaar bloggen is het mij eindelijk gelukt een kerstrecept online te zetten op het moment dat het in blogtiming “hoort”… Mooi op tijd zodat mensen […]

Pagina's: 1 2

Canard des flandres – gerookte eendenborst met bierlak

Canard des flandres – gerookte eendenborst met bierlak

Wie mijn instagram pagina of deze blog al een eindje volgt zal het wellicht al hebben gemerkt. Ik ben een echte belg. Zo ééntje die houdt van lekker bier en heerlijk eten. De combinatie van beiden is zelfs nog beter! Af en toe probeer ik […]

Pagina's: 1 2

Wild Hog Ragout – Comfortfood 2.0

Wild Hog Ragout – Comfortfood 2.0

Cold dark days call for quality time and comfort food! This wild hog ragout is the excellent meal for a cozy evening with the ones you love. A ragout with cinnamon spiced tomato sauce leading to a warm cozy feel. Served with a good glass […]

Pagina's: 1 2

Smokey Orange glazed Duck Breast

Smokey Orange glazed Duck Breast

Have you heard of France’s wonderful Cannard a l’orange? If you do I bet you must be as fond of it as I am. Time for a BBQ version isn’t it? The smokey orange glazed duck breast is my twist on this classic. With a […]

Smokey duck prosciutto – Cured in Berry flavored salt

Smokey duck prosciutto – Cured in Berry flavored salt

Having overwon my fear for dry aging opens a new world of possibilities! When looking at the feedback on the homemade bacon recipe I recently shared I feel you think the same! So here we are with a new “Charcuterie” project you can easily make […]

Pagina's: 1 2

Grilled venison cheeks Stew with Raspberry beer

Grilled venison cheeks Stew with Raspberry beer

We all got our favorite cuts of meat. If you ask me I’ll always go for the cheeks! Thinking about pork and beef cheeks. They are perfect for slow cooking projects. I had never thought about searching for venison cheeks before. Until Carmans delivered me […]

Pulled Wild Boar – Wild game for christmas?

Pulled Wild Boar – Wild game for christmas?

Holidays are coming closer! I know some of you are allready dreaming of a smoking Christmas! Who cares if it’s snowing or not as long as the Q is burning we don’t mind. Therefor I will be sharing some delicious Wild Game projects from now […]

Pagina's: 1 2

Beer Braised Rabbit with Figs and Rhubarb

Beer Braised Rabbit with Figs and Rhubarb

Last weekend my wife came home with Rabbit and asked if I was interested in preparing something on the barbecue with it. Does she know how to make me happy? No doubts about that! I have many ideas for rabbit but these rabbit breasts (I […]