Grilled Sepia Inktvisjes op Oosterse wijze

Grilled Sepia Inktvisjes op Oosterse wijze

Een eindje terug maakte ik voor wat vrienden enkele leuke aperitief gerechtjes. Dit recept voor de skillet grilled Sepia op oosterse wijze wou ik achterhouden voor een warme zomers aanvoelende lente dag. Het gerecht leent zich namelijk perfect als hapje bij een fris glas witte…

Pagina's: 1 2

Geroosterde pompoen Hummus met champignon

Geroosterde pompoen Hummus met champignon

Naar jaarlijkse gewoonte werd het jaar 2019 afgerond met een kort jaaroverzicht van leuke ervaringen, dankwoordjes, … Hierop volgen doorgaans ook wel erg leuke reacties. Mensen die recepten hebben getest, mensen die inspiratie halen uit de posts of zelf erg inspirerend zijn. Dat dergelijke reacties…

Pagina's: 1 2

Beef Taco – zure rucola room – Gin-Tsukemono radijsjes

Beef Taco – zure rucola room – Gin-Tsukemono radijsjes

Het is kerstvakantie en ik heb mij voorgenomen het rustig aan te doen deze week. De batterijen wat opladen en wat tijd doorbrengen met familie en vrienden. Onder de lichtjes van de kerstboom vul ik mijn dagen met het inéén puzzelen van lego-auto’s en piratenboten.…

Pagina's: 1 2

Kerst BBQ plannen? – Deel 1: 10x hapjes/voorgerechten

Kerst BBQ plannen? – Deel 1: 10x hapjes/voorgerechten

Kerst komt er sneller aan dan we ons kunnen voorstellen. De Sint is nog niet helemaal zijn rug gekeerd of de kerstverlichting siert al de straten. De vragen naar inspiratie voor de feestdagen sieren menig forum. Tijd om het één en ander te bundelen dacht…

Pagina's: 1 2

Miso gemarineerde Oosterse Kippenhartjes

Miso gemarineerde Oosterse Kippenhartjes

Experimenteren, vernieuwing, uitdaging, het delen van mijn passie voor bbq en fotografie, … Het bloggen is een bezigheid die energie geeft, waar ik mijn ei in kwijt kan en met veel plezier aan werk. Ik heb er een hart voor meerdere hartjes zelfs. In miso…

Pagina's: 1 2

Roasted Butternut Risotto met gerookte Feta

Roasted Butternut Risotto met gerookte Feta

Je weet dat het herfst is als de pompoenen je om de oren vliegen! De hobby tuinier uit je straat of op je werk weet zichzelf geen blijf met zijn voorraad en ook in de winkels kan je er bijna niet omheen lopen. Het leuke…

Pagina's: 1 2

Smoky Bastard Bean Nachos – #Partyfood

Smoky Bastard Bean Nachos – #Partyfood

Het aantal keer dat ik al nachos maakte op de BBQ kan ik ondertussen al niet meer op één hand tellen. En telkens opnieuw komt het er niet van om er een blogpost over te maken… Nachos maak je namelijk om te eten in gezelschap.…

Pagina's: 1 2

Smoked Cod Fish Taco – Mexicaanse Kabeljauw

Smoked Cod Fish Taco – Mexicaanse Kabeljauw

Als de zomer voorbij is denk je al snel aan andere meer winterse gerechten. Tot ze beslissen op Netflix om de Taco’s om je oren te zwieren en met de nieuwe reeks van The Chef Show het verlangen alweer aan te wakkeren. Zo geraken we…

Pagina's: 1 2

Winter BBQ? 10 redenen om het vuur brandend te houden!

Winter BBQ? 10 redenen om het vuur brandend te houden!

Wie over BBQ spreekt koppelt het 9 op de 10 keer aan mooi weer! Wordt het wat kouder of begint het te regenen, dan verhuist de BBQ al snel naar de schuur. Jammer want voor veel BBQ liefhebbers wordt de passie voor BBQ net op…

Gerookte Mexicaanse borrelnootjes – lekker aperitieven

Gerookte Mexicaanse borrelnootjes – lekker aperitieven

BBQ en aperitief zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Een lekker hapje en drankje om in de juiste sfeer te komen kunnen niet ontbreken. Alleen is het zo jammer dat we vaak al in de verleiding komen teveel van die chips te eten, die zo gemaakt…

Pagina's: 1 2

Geroosterde sardientjes met Marceau le Blanc

Geroosterde sardientjes met Marceau le Blanc

Als de zon gezapig zijn weg vindt, dan komt dat alom bekende oerinstinct terug naar boven! Alsof we elke dag niets anders doen lopen we naar de voorraad kolen om de BBQ aan te steken. Misschien doen we ook niets anders… Maar dat maakt helemaal…

Pagina's: 1 2

Gerookte inktvisjes op de grill + wijntip

Gerookte inktvisjes op de grill + wijntip

Let’s get ready to rumble! Een ware vriendschappelijke foodie battle dan toch. Afgelopen zaterdag was “The Taste Athlete” te gast in de “pitzone” van Heule. Als wijnliefhebber en foodie besloten we elkaar uit te dagen met een potje spierballen rollen. Hij deelt zijn kennis van…

Pagina's: 1 2