Kookboek reviews

Gefermenteerde Ketchup – Over rot 2.0 Boekreview

Gefermenteerde Ketchup – Over rot 2.0 Boekreview

Wie fan is van BBQ zal ongetwijfeld ook graag een sausje eten! De bekendste saus is waarschijnlijk ketchup. Wie lust dit nu niet zou je denken? Mijn zoon bijvoorbeeld. Op zich niets mis mee want sauzen zijn in mijn ogen enkel optioneel. Maar wat je […]

Pagina's: 1 2

Karniyarik – Gebakken aubergine met rund uit het boek Anatolië

Karniyarik – Gebakken aubergine met rund uit het boek Anatolië

Wie aan BBQ denkt zal al snel de klassiekers uit de Amerikaanse keuken voor ogen hebben. In mindere mate ook de Aziatische keuken en de betere braai gerechten. Maar wat met de Turkse keuken bijvoorbeeld? Hoewel de Turkse keuken of bij uitstek die van het […]

Pagina's: 1 2

North Carolina Pulled Pork – Project Smoke Book Review

North Carolina Pulled Pork – Project Smoke Book Review

Project Smoke, the latest book by Pitmaster Steven Raichlen was delivered to me by Gereon from the dutch blog Gereons keuken thuis. He got the book that was published in may for a review on his blog. Since he’s cooking on an appartment he asked […]

Book Review: Leven en Koken als Piet in Frankrijk by Piet Huysentruyt

Book Review: Leven en Koken als Piet in Frankrijk by Piet Huysentruyt

Some months ago I was sent out for a quest. We needed a present for a birthday party. This task is guaranteed to cause problems for me. First of all I need to find a present fitting the interest of the person (And they should […]