Categorie: Schaal en schelp
Ongetwijfeld heb je wel al eens van lobster rolls gehoord? Geen enkel programma waarin de Amerikaanse streetfood scene wordt getoond gaat aan deze heerlijk ogende broodjes voorbij! Telkens als ik ze zie verschijnen staar ik…
Onze reis naar Italië is ondertussen al enkele weken geleden. Het verlangen om deze reis te herbeleven wordt bijgevolg des te groter. De Italiaanse zon hebben we gelukkig kunnen meebrengen tot hier. Aan de ontspannen…
De zomerse temperaturen vragen om een heerlijk snel receptje niet? Wist je dat je de BBQ perfect kan gebruiken om te wokken? Als je over een wokpan beschikt natuurlijk! Anders wordt het moeilijk. Er staat…
De paasvakantie zit er weeral op. Hoewel we door de operatie en het herstel van onze jongste zoon wat aan het huis gekluisterd waren, stond dit ons niet in de weg om toch nog wat…
Een Belg houdt van zijn portie mosselen met frieten. Met een frisse pint erbij is de avond compleet. Als rasechte Belg kan ik dat alleen maar beamen. Maar wat mij persoonlijk nog gelukkiger maakt, is…
Het zijn heftige weken hier ten huize BBQ Bastard. Naast de Corona maatregelen spelen nog wel wat zaken op het thuisfront die het geheel wat extra uitdagend maken. Gelukkig is er nog de BBQ die…
De feestdagen staan voor de deur en daar hoort een feestelijk gerechtje bij. Een Smoky kreeftensoep met Jenever bijvoorbeeld? Het nostalgisch bordje soep bij de maaltijd lijkt de laatste tijd wat uit de mode. Toch…
Het tropische West-Vlaanderen deed vorige week sterk denken aan de hitte die je doorgaans zou verwachten in het verre Oosten. De verkoeling van de regen was dan ook welgekomen. Tijd om deze inspiratie om te…