Categorie: Kookboek reviews
Ben jij ook zo’n liefhebber van smakelijke hamburgers? Geloof me, je bent in goed gezelschap! De populariteit van burgers is overal te merken, van de lokale frituur/snackbar tot de fancy restaurants. Dan zwijgen we nog…
Vanuit Lidl werd gevraagd of ik een recept wou ontwikkelen voor de #veggiechallenge. De maand maart zou in het teken staan van het vegetarisch eten. Om eerlijk te zijn: “Die maanden waarin bepaald wordt wat…
Of het nu maandag of vrijdag was, ik zou het niet meer kunnen zeggen. Dat het ontzettend vroeg in de morgen was toen ik Jelle a.k.a. The Messy Chef voor het eerst ontmoette weet ik…
Hoewel mijn blognaam misschien anders doet vermoeden, moet ik bekennen dat “The Bastard” niet mijn favoriete kamado is. De redenen daartoe zijn in deze post minder van belang want met “We can BBQ” (of we…
Als beginnend BBQ liefhebber is het soms moeilijk om het bos door de bomen nog te kunnen zien. Zoveel recepten, zoveel technieken en meer boeken over het thema dan je ooit kan kopen/lezen. Maar waar…
De laatste weken krijg ik regelmatig uitnodigingen een boek van de uitgeverij Goodcook te reviewen. Op elk voorstel ingaan zou te zot worden. Maar toen het “Basisboek Indonesisch” van Francis Kuijk verscheen was ik meteen…
Wie fan is van BBQ zal ongetwijfeld ook graag een sausje eten! De bekendste saus is waarschijnlijk ketchup. Wie lust dit nu niet zou je denken? Mijn zoon bijvoorbeeld. Op zich niets mis mee want…
Wie aan BBQ denkt zal al snel de klassiekers uit de Amerikaanse keuken voor ogen hebben. In mindere mate ook de Aziatische keuken en de betere braai gerechten. Maar wat met de Turkse keuken bijvoorbeeld?…
Project Smoke, the latest book by Pitmaster Steven Raichlen was delivered to me by Gereon from the dutch blog Gereons keuken thuis. He got the book that was published in may for a review on…
Some months ago I was sent out for a quest. We needed a present for a birthday party. This task is guaranteed to cause problems for me. First of all I need to find a…