Categorie: BBQ Story
Een tijdje terug schreef ik deze post: “Invite a Vegan” met als doel de muren wat te breken tussen ons vleesliefhebbers en de veganistische medemens. Het polariseren van indrukken zorgt naar mijn gevoel voor een…
We zijn allemaal zo verzot op die heerlijke dagen waarop we in gezelschap kunnen genieten van een lekkere maaltijd in open lucht. De BBQ wordt aangevuurd, een lekkere fles wordt opengetrokken en overal zijn blije…
Italië en met name de Italiaanse keuken spreken vaak tot de verbeelding. Het doet mij verlangen naar die warme zomerse avonden waar het heerlijke Italiaanse eten gecombineerd met een lekker glas wijn zorgt voor enkele…
Het is aftellen geblazen naar dat moment waarop je jou BBQ talent kan delen met vrienden en familie. De Kerstboom siert al je huis. De lichtjes maken het extra gezellig en je hapjes heb je…
Wie over BBQ spreekt koppelt het 9 op de 10 keer aan mooi weer! Wordt het wat kouder of begint het te regenen, dan verhuist de BBQ al snel naar de schuur. Jammer want voor…
Je kan er niet omheen de laatste dagen… “WE” worden “aangevallen” door een leger vegans die onze hobby willen afnemen. Een BBQ liefhebber wordt in zijn hobby aangevallen door een vegan buur die klacht in…
Along with his appearance in “The trail of Passion” Birger offered to share his favorite recipe at the moment. He chose these “Urthel Saisonière Mussels” and explains why these mussels are special to him.
Here’s the first portrait in the “Trail of Passion” concept. Birger provides a self-portrait on his growing passion for BBQ! Read on and find out what other things in life are keeping his fire burning.…